TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Lejla Huremovic

Lejla Huremović është feministe, aktiviste dhe grua e hapur lezbike që ka avokuar për të drejtat e njeriut, veçanërisht të drejtat e personave LGBTIQ në Bosnje dhe Hercegovinë, për më shumë se një dekadë. Ajo ka punuar për Këshillin e Shtypit në Bosnje dhe Hercegovinë, dhe ka punuar prej vitit 2011 për Sarajevo Open Center, një organizatë feministe që merret me të drejtat civile të komunitetit LGBTIQ. Ajo është një nga dy redaktorët e portalit lgbti.ba dhe është pjesë e bordit organizativ të Marshit të parë të Krenarisë në Bosnje dhe Hercegovinë.

Blogbox | Të drejtat e njeriut

Koha për ta thënë me zë: Boll ma!

Nga - 21.06.2019

Marshi i parë i Krenarisë në Bosnje dhe Hercegovinë.