TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Luka Zanoni

Luka Zanoni është kryeredaktor i Osservatorio Balcani e Caucaso Transeuropa, organ i ekspertëve i bazuar në Itali. Ai ka kryer studimet masters në drejtimin e historisë dhe filozofisë në Bocconi University dhe ka diplomë në drejtimin e Filozofisë Teorike nga Universiteti i Milanos. Prej 1999 deri në 2005 ishte redaktor dhe përkthyes në Notizie Est-Balcani dhe nga 2002 deri në 2003 kreu punë redaksionale për botimin e përmuajshëm Balcani economia.

Biseda | Media

Branko Cecen: Gazetarët hetues përballen me linçime, kërcënime dhe sulme fizike në Serbinë e Vucic

Nga - 07.12.2016

Drejtori i Qendrës për Gazetari Hetuese në Serbi (CINS) flet për atë se pse doli nga salla gjatë fjalimit të kryeministrit në një konferencë rajonale të mediave.