TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Lularta Buja

Lularta Buja është në përfundim të studimeve master për Gazetari. Ka punuar në KosovaLive si gazetare dhe koordinatore e trajnimeve. Në vitin 2017 ka fituar vendin e parë për esenë më të mirë nga Lëvizja FOL. Më 2020, ka fituar bursë nga “Telegrafi” dhe “Debate center”, për të realizuar storie dhe shkruar artikull për të drejtat e njeriut.

Në vitin 2021, videoja e saj ishte njëra ndër videot fituese në garën ndërkombëtare “Girls’Voices”. Aktualisht, Lularta është gazetare në ATV.