TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Lum Gashi

Lum Gashi është gazetar në Klan Kosova ku mbulon fushën e edukimit, kulturës dhe artit. Ka mbaruar studimet baçelor në Gjuhë dhe Letërsi Angleze në Universitetin e Prizrenit.

Pikëpamje | Qeveria

Si e dëmtojnë shtetin lidhjet familjare

Nga - 25.09.2020

Kosova nuk mund të zhvillohet me nepotizëm.

Pikëpamje | Politika

Ata neutralë që ngrehin krye

Nga - 16.06.2020

Disa rrinë neutralë shkaku i parimeve, por akuzohen se janë ose frikacakë, ose të shitur.