TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Meritë Krasniqi

Meritë Krasniqi ka përfunduar studimet e gazetarisë në Universitetin e Prishtinës. Ajo punon në Qendrën për Edukim dhe Zhvillim të Mjedisit (CEDE). Më herët ka punuar si gazetare në gazetën “Jeta në Kosovë” dhe KALLXO.com. Kryesisht ka mbuluar fushën e arsimit dhe politikës, dhe është shpërblyer me çmim për kontributin në fushën e edukimit nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) dhe GIZ-i. Merita është përfituese e programit të K2.0, Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2019).