TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Mladen Savkovic

Mladen Savković është ish-redaktor në K2.0. Ai ka diplomuar për gazetari dhe komunikim në Fakultetin e Shkencave Politike në Beograd. Mladen ka punuar për B92.net, MTV Serbia, Lonely Planet dhe Deutsche Welle Akademie.