TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Natasha Tripney

Natasha Tripney është shkrimtare dhe kritike e teatrit që vepron në Londër. Ajo është redaktore e recensioneve në The Stage dhe bashkëthemeluese e revistës Exeunt, e cila merret me recensione teatrore. Ajo është kontribuese në Guardian, Independent dhe Tortoise, si dhe ka interes të veçantë për teatrin dhe performancat e Ballkanit Perëndimor.

Pikëpamje | COVID-19

Rizbulimi i Beogradit në vlugun e pandemisë

Nga - 11.08.2020

Një virus mund të të dëftojë se ku ke dëshirë të jesh.