TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Nenad Georgievski

Nenad Georgievski është gazetar i muzikës, përkthyes, mësues i gjuhës angleze, lexues i pasionuar i librave, koleksionist muzikor, ekskursionist, autor i disa dokumentarëve muzikorë dhe prind krenar.

S`fundmi | Film

Prej tokës së mjaltit drejt Oskarëve

Nga - 20.02.2020

Kur Joaquin Phoenix takon një bletare nga Maqedonia e Veriut.

Biseda | Serbia

BRIAN RASIC – FOTOGRAFIMI ËSHTË PUNË E DASHURISË

Nga - 22.02.2016

Fotografi i lindur në Beograd ka punuar me artistë si Amy Winehouse e David Bowie.