TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Nick Ames

Nick Ames është gazetar i futbollit i cili shkruan për the Guardian dhe ESPN. Ai ka interes te veçant për Kosovën dhe pjesën tjetër të regjionit të Ballkanit.

Sport | Monografi

Pas hapave të kampioneve

Nga - 16.03.2017

Derisa përfaqësuesja e futbollit të grave zhvillon ndeshjet e para të karakterit garues, ato mund të frymëzohen nga dy superyjet e lojërave evropiane.