TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Pavjo Gjini

Pavjo Gjini është aktivist i Lëvizjes Vetëvendosje. Është i angazhuar si asistent profesor në Fakultetin e Shkencave Sociale në Universitetin e Tiranës dhe ka kryer studimet në Shkenca Politike.