TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Rachel Pafe

Rachel Pafe është një hulumtuese, shkrimtare dhe redaktore e pavarur që punon në interseksionin e ekspozitës së historive të artit bashkëkohor dhe historive të hebrenjve. Ajo ka titullin Master për hulumtim në Art: Ekspozitë e Studimeve nga Central Saint Martins dhe tani është studente në Master në programin për Studime Hebreje në Universitetin e Postdamit.