TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Rigon Qarkaj

Rigon Qarkaj ka kryer studimet nĂ« Fakultetin Juridik dhe Ă«shtĂ« afĂ«r pĂ«rfundimit tĂ« studimeve tĂ« nivelit master nĂ« programin ‘Kontrata dhe e Drejta Komerciale’, nĂ« Universitetin e PrishtinĂ«s. Aktualisht, Rigoni Ă«shtĂ« i angazhuar si konsulent ligjor.