TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Rina Krasniqi

Rina Krasniqi është shkrimtare. Puna e saj letrare është publikuar në “Lirindja” (zinë letrare, të cilën Rina e bashkëthemeloi dhe e kuron), në “Beton” dhe “Fryma”. Ndërsa artikujt dhe intervistat e saj janë publikuar nga Galeria Kombëtare e Kosovës, Fondacioni “Unë e du Kosovën”, Balkan Insight, Kosovo 2.0 dhe Prishtina Insight. Rina ka diplomuar për Media dhe Komunikim (RIT Kosovo). Ajo është përfituese e programit të K2.0, Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2019).