TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Rrita Ismajli

Rrita Ismajli ka diplomuar së fundi nga Universiteti i Sussex me fokus në “Korrupsion dhe Qeverisje’’. Ka punuar në organizata të ndryshme ndërkombëtare duke përfshirë OECD në Paris në Divizionin e Europës Juglindore. Interesat e saj në hulumtim janë korrupsioni dhe iniciativat anti-korrupsion në Ballkanin Perëndimor.

Blogbox | Korrupsioni

Bëje votën tënde që të vlejë në luftën kundër korrupsionit

Nga - 07.06.2017

Ka ardhur koha për të kërkuar fundin e praktikave të korruptuara që mbajnë Kosovën mbrapa.