TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Rudi Metaj

Rudi METAJ është diplomuar në shkenca juridike pranë Universitetit të Nanterre dhe Sorbonne në Paris, France. Aktualisht ai vepron si këshilltar ligjor në Francë, Shqipëri dhe Kosovë.

Pikëpamje | Punë të jashtme

Damkës Apostille i ka dalë boja

Nga - 15.09.2020

Detyrimi për apostillim ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë duhet të hiqet pa humbur kohë.

Pikëpamje | Drejtësi

Vitet ikin tutje, drejtësia nuk vjen më

Nga - 30.05.2017

Gjykata Kushtetuese humb një mundësi të artë.