TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Sanja Sojic

Sanja Šojić është gazetare nga Beogradi. Ajo shkruan për mediat në Serbi dhe rajon, përfshirë këtu gazetën e përjavshme Vreme. Punimet e saja fokusohen në çështje ekonomike, politike dhe sociale.

Biseda | Serbia

Staša Zajović: Shpeshherë harrohet se të drejtat e njeriut përfshijnë të drejtën për të ëndërruar

Nga - 29.12.2018

Koordinatorja e grupit Gratë në të Zeza flet për refugjatët, luftërat, pavarësinë e Kosovës dhe të drejtat e njeriut.