TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Serbeze Haxhiaj

Serbeze Haxhiaj punon si gazetare hulumtuese dhe redaktore e lajmeve në mediat kosovare dhe ndërkombëtare për më shumë se 18 vite, duke u marrë me çështje si korrupsioni, të drejtat e njeriut, çështjet e sigurisë, ekstremizmi religjioz, terrorizmi dhe krimet e luftës. Aktualisht është redaktore në Radio Televizionin e Kosovës dhe gazetare në Balkan Investigative Reporting Network (BIRN).

Në thelb | E kaluara, tani | Personat e pagjetur

Po shuhen shpresat për personat e pagjetur të minoriteteve etnike

Nga - 28.09.2018

Vitet kalojnë, e familjet i presin pafund të dashurit e tyre.