TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Shkëlzen Osmani

Shkëlzen Osmani është drejtor i organizatës joqeveritare Action for Democratic Society (ADS) dhe themelues i platformës për kontrollim të fakteve hibrid.info. Që prej vitit 2001, Shkëlzeni ka qenë aktivisht i angazhuar në medie në Kosovë dhe rajon.