TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Sindre Langmoen

Sindre Langmoen ka qenë redaktor në K2.0. Ai ka përfunduar studimet Bachelor për shkencat politike, psikologji, juridik dhe ekonomi nga Universiteti i Amsterdamit. Është i interesuar në fotografi dhe politikë.

Në thelb | Edukimi për jetë | Edukim

Shkolla s’është gjithçka

Nga - 31.10.2019

Mësimi alternativ përtej klasës tradicionale.

S`fundmi | Film

Shpresë, frikë dhe gjallërim i komunitetit

Nga - 19.07.2019

Prapa perdeve të Anibar 2019.

Në thelb | Housing

Vështirësitë e rritjes së Prishtinës

Nga - 03.06.2019

Shumë ndërtime por pasiguri e lartë për banim.

Biseda | Tech

Mike Butcher: Përdorimi i teknologjisë është thelbësor për adresimin e krizës së refugjatëve

Nga - 04.10.2016

Themeluesi i Techfugees insiston se problemet e mëdha e të vështira kërkojnë zgjidhje të reja e inovative.

Biseda | Muzikë

Shkrirja e muzikës, artit dhe trashëgimisë – “Visions of Beyond”

Nga - 06.09.2016

K2.0 foli me DJ Uran B., një prej organizatorëve të festivalit "Visions of Beyond" në Kalanë e Harilaqit.