TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Smoki Musaraj

Smoki Musaraj Ă«shtĂ« profesore e asociuar e AntropologjisĂ« nĂ« Universitetin e Ohajos. Ajo Ă«shtĂ« autore e “Tales from Albarado: Ponzi Logics of Accuulation in Postsocialist Albania” dhe bashkĂ«redaktore e “Remitting, Restauring and Building Contemporary Albania”.