TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Stefan Janjić

Stefan Janjić është kryeredaktor në FakeNews Tragač (www.fakenews.rs), media që angazhohet në luftimin e dezinformimit. Në nivelin BA ka diplomuar në Gazetari, MA në Komunikologji dhe doktoraturë në Shkenca Sociale dhe Humane. Nga viti 2018 angazhohet si profesor asistent në Fakultetin Filozofik në Novi Sad, Departamenti për Studime Mediale.