TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Termokiss

Termokiss është qendër e drejtuar nga komuniteti në Prishtinë me mision këmbimin urban dhe civil, reflektimin dhe ndryshimin.

Blogbox | Ambienti

Të premtet për të ardhmen — Kosovë

Nga - 22.03.2019

Si fëmijët po sjellin ndryshim global.