TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Ty Cary

Ty Cary ka bagazh nĂ« antropologjinĂ« sociale dhe Ă«shtĂ« i interesuar nĂ« temat e peisazhit, kulturĂ«s vizuale, jetĂ«s psikike dhe imagjinatĂ«s. Shkruan si i pavarur dhe ka punuar me Stacion – Qendra pĂ«r Art BashkĂ«kohor PrishtinĂ«.