TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Venera Kabashi

Venera Kabashi është juriste dhe kandidate për titullin doktor i shkencave juridike pranë Universitetit të Cyrihut në Zvicër. Ajo ka përfunduar studimet master (LLM) pranë University College London në Angli dhe ka qëndruar në Gjykatën Evropiane për të Drejtat e Njeriut për hulumtime akademike dhe trajnime. Pikëpamjet e shprehura janë personale.