TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Verona Kadriu 

Verona Kadriu është studente e shkencave kompjuterike në Universitetin e Prishtinës. Ajo shpreson që një ditë në të ardhmen të bëjë diçka për të ja çelur sytë shoqërisë dhe për t’i ndihmuar njerëzve që ta kuptojnë se jeta është tepër e veçantë për ta kaluar kot me gjëra të padobishme.