TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Vesa Ferizi

Vesa Ferizi ndjek studimet për gjuhë dhe letërsi angleze në Fakultetin Filologjik të Universitetit të Prishtinës. Fjalët janë pasioni i saj më i madh, andaj përveç që kalon shumë kohë me libra, edhe shkruan rregullisht në blogun e saj DewBlog. Gjatë adoleshencës ka qenë aktive në komunitet përmes vullnetarizmit të formave të ndryshme.

Vesa Ferizi ishte pjesĂ« e programit tĂ« mentorimit nĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit “Inovacioni pĂ«r media tĂ« qĂ«ndrueshme dhe angazhim qytetar” i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian nĂ« KosovĂ«, qĂ« zbatohet nga K2.0 dhe Instituti GAP.