TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Violeta Oroshi Berishaj

Violeta Oroshi Berishaj ka punuar për medie të shumta, përfshirë Radio Deutsche Welle dhe Radio BBC. Ka qenë redaktore e zyrës në Kosovë e Agjencisë franceze AIM. Aktualisht është korrespondente e Radio WDR në Keln dhe bashkëpunon me shoqërinë civile në Kosovë në fushën e avancimit të medias. Eshtë bashkëpunëtore e K2.0 ne monitorim të medies për gjuhë të urrejtjes.