TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Virtyt Gacaferri

Virtyt Gacaferri është gazetar i pavarur dhe këshilltar për komunikim. Ai punon me ekipin kosovar të xhudos. Në vitin 2013 ai u shpërblye me çmimin kryesor për gazetarinë sportive. Ka kryer studimet e magjistraturës në Universitetin e Kardifit (MB) dhe është i bazuar në Zvicërr.

Sport | Monografi

Të përballesh me madhështinë

Nga - 16.03.2017

Ylli më i fundit i xhudos i klubit Ippon nga Peja e di saktë se çka kërkohet për ta mposhtur kampionin olimpik aktual, ngase me një kampione të tillë trajnohet për çdo ditë.