TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Vjosa Çerkini

Vjosa Çerkini ka përfunduar studimet për gazetari në Universitetin e Prishtinës. Në vitin 2015 është bërë pjesë e televizionit gjerman Bayerischer Rundfunk në Mynih. Që nga viti 2018 punon si gazetare për televizionin gjerman Deutsche Welle dhe si korrespondente për Perspektiva.plus në Bosnjë dhe Hercegovinë. Më 2020 ka filluar punën si autore e lirë për German Press Agency në Hamburg. Vjosa është përfituese e programit Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2020)