TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Vladimir Đurđević

Vladimir Đurđević Ă«shtĂ« profesor nĂ« Fakultetin e FizikĂ«s nĂ« Universitetin e Beogradit. Si ekspert, ai ishte kontribues nĂ« Komunikimet KombĂ«tare pĂ«r Ndryshimet Klimatike nĂ« kuadĂ«r tĂ« UNFCCC pĂ«r SerbinĂ«, BosnjĂ«n dhe HercegovinĂ«n, Malin e Zi, MaqedoninĂ« e Veriut dhe Brazilin. Ai nderua me çmimin “Trust Found Research” nga “WMO Borivoje Dobrilovic” dhe “Medalja Konstantin Jireček – Die SĂŒdosteuropa-Gesellschaft”. PĂ«rveç karrierĂ«s sĂ« tij akademike, ai bashkĂ«themeloi “greenartincubator.org”.