TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Zana Fetiu

Zana Fetiu ka përfunduar studimet baçelor në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës, ndërsa studimet master në të drejtën civile dhe të pronës në kolegjin UBT. Është pjesë e televizionit Klan Kosova dhe ka 10 vite përvojë pune si gazetare, prezantuese dhe producente e disa emisioneve televizive. Zana është përfituese e programit Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2020)