Outloud Podcast

Ndiqni Outloud në Apple Podcasts · Google Podcasts 

*Shkarkoni, filloni një bisedë apo ndani episodat tona të podkasteve në rrjete sociale nëpërmjet faqes së episodave (thjeshtë klikoni titullin e episodës që e zgjedhni).

***

PĂ«r t’i pĂ«rcjellur rregullisht dhe nĂ« mĂ«nyrĂ«n mĂ« tĂ« mirĂ« K2.0 Podcasts, thjeshtĂ« ndiqni kanalin tonĂ«, Kosovo 2.0, nĂ« cilindo prej aplikacioneve tĂ« preferuara pĂ«r podkaste – Ă«shtĂ« krejtĂ«sisht pa pagesĂ«. Mund tĂ« na gjeni nĂ« shumicĂ«n e aplikacioneve pĂ«r paisje IOS dhe Android, pĂ«rfshirĂ« kĂ«tu Apple Podcasts, Google Podcasts etj. Duke e ndjekur kanalin tonĂ« pĂ«r podkaste, Kosovo 2.0, apo drejtpĂ«rdrejtĂ« nĂ« emisionet tona, Outloud dhe Konteksti, do tĂ« informoheni sa herĂ« qĂ« e lansojmĂ« njĂ« episodĂ« tĂ« re.

Nëpërmjet aplikacioneve të juaja, mund t’i dëgjoni podkastet tona gjatë kohës kur jeni online, apo mund t’i shkarkoni në telefon dhe t’i dëgjoni kur të keni dëshirë edhe kur jeni offline.K