Tag: DokuFest2018

Biseda | DokuFest2018

Paul Conroy: Korrespondentët e luftës nuk janë më vetëm vëzhgues

Nga - 20.08.2018

Fotografi diskuton përvojat e tij në Siri dhe raportimin e luftërave të shekullit 21.

Biseda | DokuFest2018

Qendresa: E them llojin e tingullit që e dua

Nga - 03.08.2018

DJ, producentja dhe këngëtarja flet për ruajtjen e zërit të saj në industri dhe rrënjët e saj kosovare.

S`fundmi | DokuFest2018

Hajdeni në Prizren ashtu qysh jeni

Nga - 03.08.2018

Hapet edicioni i 17 i DokuFest.