Tag: Ekstremizmi

Në thelb | Ekstremizmi

Të zgjedhësh mes qytetit tënd dhe Shtetit Islamik

Nga - 17.10.2017

Radikalizimi i të rinjve të lënë anash.

Pikëpamje | Ekstremizmi

Trump po u jep guxim ektremistëve të krahut të djathtë, të cilët aktualisht janë më të fuqishëm se kurrë

Nga - 16.08.2017

Dënimi i neo-nazistëve është fushë për të cilën duhet të pajtohemi të gjithë.