TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Abit Hoxha

Abit Hoxha Ă«shtĂ« hulumtues doktoral dhe Ă«shtĂ« duke punuar nĂ« studimin ‘prodhimin e lajmeve nĂ« konflikt’, me fokus nĂ« Ballkan, Lindjen e Mesme dhe Liqenet e MĂ«dha nĂ« AfrikĂ«. Ai gjithashtu Ă«shtĂ« duke hulumtuar drejtĂ«sinĂ« tranzicionale dhe gazetarinĂ«, prodhimin e lajmeve tĂ« konfliktit, vet-censurĂ«n dhe narrativet e storjeve.