TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Agron Demi

Agron Demi është aktivist i shoqërisë civile, analist i politikave publike në Institutin GAP dhe kolumnist i rregullt në disa media vendore.

Pikëpamje | Zgjedhjet 2019

Pas euforisë, duhet të fillohen punët e vështira

Nga - 10.10.2019

Problemet e trashëguara dhe premtimet e mëdha e shtojnë presionin qytetar për ndryshime të shpejta.

Pikëpamje | Politika

Vitet e qeverisë PAN ishin vite të humbura

Nga - 24.09.2019

Që të ndalet ‘votimi me këmbë’, qytetarët duhet të fillojnë të ‘votojnë me kokë’.

Blogbox | Libra

Dhjetë faktorë që ndikojnë në ngritjen dhe rënien e shteteve

Nga - 04.11.2016

Mbi librin “Ngritja dhe Rënia e Shteteve – Forcat e Ndryshimit në Botën e Pas-Krizës” nga Ruchir Sharma.

Pikëpamje | Korrupsioni

Po qytetarët e shtetit të korruptuar kush i mbron?

Nga - 05.10.2016

Mungesa e llogaridhënies u kushton kosovarëve miliona euro.