TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Blenda Asllani

Blenda Asllani është studente në departamentin e shkencës politike në Universitetin e Prishtinës. Ajo është aktiviste e përkushtuar për të drejtat e njeriut dhe hulumtuese në Institutin QIKA.