TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Bojan Blazevski

Bojan Blaževski ka kryer magjistraturën në degën e gazetarisë dhe ka punuar për më shumë se tetë vite si gazetar, duke u marrë me çështje të arkitekturës, urbanizmit dhe infrastrukturës. Në vitin 2018, ai e morri Çmimin Jean Monett për artikullin më të mirë gazetaresk, që ipet nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shkup.