TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Camilla Caraccio

Camillia Caraccio është gazetare e pavarur nga Italia Jugore e cila shkruan për minoritetet, drejtësinë sociale, rininë, çështjet kulturore dhe format e rezistencës nëntokësore. Ajo ka kryer magjistraturën në drejtimin e gazetarisë ndërkombëtare në SOAS University of London dhe më parë ka punuar si redaktore digjitale për një uebfaqe pan-arabe të lajmeve në Jordan.

Në thelb | Diaspora

Teknologjia po e mposhtë burokracinë me ndihmën e emigrantëve

Nga - 05.02.2019

Avokati praktikant shqiptar që po mundohet t’i ndryshojë formë bisedës për emigrantët në Itali.