TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Dalibor Tanić

Biseda | Art

Selma Selman: Besoj se arti është mjaft i fuqishëm për [...]

Nga - 13.05.2020

Artistja që ndan jetën mes Bosnjës dhe ShBA-së flet për rëndësinë e arsimimit.

Pikëpamje | Roma

Populli rom është lënë në margjinat e shoqërisë, sërish

Nga - 31.03.2020

Romët e rajonit nuk po ballafaqohen vetëm me COVID-19, por edhe me urinë.