TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Dardane Neziri

Dardane Neziri ka pĂ«rfunduar studimet themelore nĂ« Fakultetin e FilologjisĂ« tĂ« “Universitetit tĂ« PrishtinĂ«s”, nĂ« dy departamente: Departamenti i GazetarisĂ«, si dhe Departamenti GjuhĂ«s Shqipe. Aktualisht Ă«shtĂ« duke ndjekur studimet nĂ« nivelin master nĂ« drejtimin e GjuhĂ«s Shqipe. Punon si gazetare qe 11 vjet nĂ« shtypin ditor nĂ« KosovĂ«. Qe afro gjashtĂ« vjet punon nĂ« gazetĂ«n “Koha Ditore”. Mbulon çështje qĂ« kanĂ« tĂ« bĂ«jnĂ« me politikĂ«n, drejtĂ«sinĂ«, arsimin, si dhe çështje  sociale. ËshtĂ« fituese e njĂ« çmimi qĂ« ndĂ«rlidhet me mbrojtjen e tĂ« drejtave tĂ« fĂ«mijĂ«ve, i cili ndahet nga Koalicioni i Organizatave pĂ«r Mbrojtjen e FĂ«mijĂ«ve (KOMF).