TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Donika Gashi

Donika Gashi ka përfunduar studimet për Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës. Në vitin 2015 ka filluar punën si gazetare në deskun informativ dhe portalin e Klan Kosovës.  Që nga viti 2016 punon si gazetare dhe producente e emisionit NIN, ku kryesisht trajtohen tema sociale e kulturore. Donika është përfituese e programit të K2.0, Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2019).

Bursa | Fëmijët

Të miturave u shkelen të drejtat në sistemin korrektues

Nga - 11.02.2020

Cila është kostoja e burgosjes së të miturave bashkë me të rriturat?