TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Donjet Doblibara

Donjet Doblibara ka përfunduar studimet e nivelit master financiar në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës dhe është i specializuar në fushën Makroekonomike. Ka përfunduar praktika profesionale në Ministri dhe Gjykata si dhe ka punuar për një kohë në Gazetën Zëri.

Pikëpamje | Ekonomia

Gjendja e sektorit privat në Kosovë ilustron një vizion të dobët ekonomik

Nga - 07.02.2019

‘Zonat ekonomike’ nuk po tregojnë rezultate konkrete.