TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Elona Elezi

Elona Elezi është diplomuar për Shkenca Komunikimi në Universitetin e Tiranës dhe prej më shumë se 15 vitesh punon si gazetare e korrespondente për media vendase e të huaja.