TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Entrit Bekteshi

Entrit Bekteshi është absolvent i departamentit të Psikologjisë në Kolegjin AAB, në Kosovë.

Blogbox | Shëndetësia

Kemi nevojë të flasim për shëndetin mendor

Nga - 23.06.2017

Pse kosovarët e konsiderojnë tabu të flasin për problemet emocionale dhe mendore.