TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Fjori Sinoruka

Fjori Sinoruka ka kryer studimet bachelors në degën e gazetarisë dhe komunikimit në Universitetin e Tiranës. Aktualisht ajo është duke kryer studimet master në degën marrëdhënie me publikun. Fjori është pjesë e Qendrës Shqiptare për Gazetari Kualitative dhe punon si gazetare në Shqipëri.

S`fundmi | COVID-19

Qindra fëmijë në Shqipëri pa qasje në arsim

Nga - 20.08.2020

Kushtet e vështira ekonomike privuan shumë nxënës nga mësimi online.

S`fundmi | Hapësira Publike

Uzina e braktisur e Tiranёs e shndёrruar nё hapёsirё kulturore

Nga - 17.07.2019

Vullnetarёt e rinj e risollёn nё jetё godinёn pёr komunitetin vendor.

S`fundmi | Arsimi

Studentët shqiptarë kërkojnë ndryshime

Nga - 14.12.2018

Mijëra të rinj po kërkojnë ndryshime në sistemin arsimor të Shqipërisë.