TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Francisco Garcia

Francisco García është ish redaktor i K2.0. Ai përfundoi studimet për Drejtësi dhe Shkenca Politike në Granada të Spanjës dhe mban një diplomë të nivelit master në Politikat Evropiane nga Kolegji i Bruges në Belgjikë.