TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Friedrich Püttmann

Friedrich Püttmann është kandidat për doktoraturë në London School of Economics (LSE) dhe hulumtues bashkëpunëtor në Istanbul Policy Center. Më herët, ai ka punuar si analist për institutin e politikave European Stability Initiative (ESI) në Berlin.

Pikëpamje | Religjioni

Përse ka diskriminim ndaj myslimanëve në Kosovë?

Nga - 26.08.2020

Nëntëdhjetë e pesë përqind e kosovarëve janë myslimanë — pse atëherë shtypen të devotshmit?