TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Hena Rafiq

Hena Rafiq është e diplomuar dhe aktualisht shërben si Fullbright Asistente e Mësimdhënies së Gjuhës Angleze në Prishtinë. Ajo i pëlqen udhëtimet, leximin dhe merret me aktivizëm.

Blogbox | Demokraci

Tejkalimi i zgjedhjeve në SHBA

Nga - 14.11.2016

Për shumë amerikanë, fitorja e Donald Trump vjen me një thirrje për veprim.