TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Hossein Derakhshan

Hossein Derakhshan është autor kanadez-iranian dhe analist i mediave. Ai ishte pionier i blogging në Iran, dhe kjo i dha ai titullin ‘blogfather’. Ai i kaloi gjashtë vjet në burg nê Iran për shkrimet dhe aktivizmin e tij në ueb.

Pikëpamje | Media

Klasa e re analfabete është e varur nga videot në Facebook – dhe ky është lajm i mirë për demagogë

Nga - 21.12.2016

Gjenerata që është pjekur gjatë viteve 2000 komunikon nëpëmjet emotikonëve, dhe kështu sjell një formë të re të lajmeve të stërthjeshtësuara dhe emocionale.

Pikëpamje | Media

Interneti të cilin duhet ta shpëtojmë

Nga - 10.12.2016

Interneti i pasur, i llojllojshëm e i lirë të cilin e kam dashur dikur - dhe për të cilin kam kaluar kohë në burgun iranian - po vdes. Pse nuk po bëjmë asgjë për ta shpëtuar?